Céges feliratos konyha ajándékok

Céges feliratos konyha ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Kerámia bögre. 300 ml.

CONE kerámia bögre, fehér

CONE kerámia bögre, fehér

CONE kerámia bögre, fehér megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.

3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Kerámia bögre. 300 ml.

Listaár:
443 Ft
Kedvezményes ár:
akár 284 Ft (339 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
47066
Emblémázás:
Termékméret:
Ø:8,6 × 10 cm
Súly:
0.35 kg
Csomag:
12 db
Karton:
36 db
Származás:
Magyarország
Karton méret:
40 × 27 × 32 cm
Karton súly:
12.6 kg
feliratos ajándékok konyha Céges
feliratos ajándékok konyha Céges
feliratos ajándékok konyha Céges
feliratos ajándékok konyha Céges

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Konyha: konyhai időmérő :: fém konyhai eszköz :: termosz :: vizesüveg :: boroskészlet :: műanyag konyhai eszköz :: acél bögre :: evőeszköz, kés :: flaska :: bögre :: üveg, porcelán :: sörnyitó, dugóhúzó :: konyhai textil :: pohár :: fa konyhai eszköz

Az otthon és a munkahely kedvelt helyszíne a konyha. Napközben a munkatársakkal lehet kötetlen beszélgetésbe bonyolódni, miközben kikapcsolódunk egy pillanatra. Az otthon melegének alapja szintén a konyha, ahol készülnek a közös étkezésekre az ételek. Használhatóságuk és az általuk okozott hangulat miatt a konyhai eszközök remek reklámajándékok. Jól szétválasztható termékcsoportjaink közül a kiválasztott reklámajándékot célirányosan ajándékozható személyre szabottan. Jamie Oliver konyhafelszerelések és egyéb minőségi konyhai kiegészítők széles választéka emblémázva személyre szabott reklámajándékként tökéletes ötlet és választás. A Golding Reklámajándék katalógusában ebbe a témakörbe tartozó reklámajándékok kivétel nélkül tökéletesen emblémázható anyagtól függően az összes emblémázási technikával. A tamponnyomás, a szitanyomás, a hímzés és a gravírozás igazán egyedivé varázsolja az ajándéktárgyakat.

További reklámajándék kategóriák: Mappa, névjegytartó :: Írószer :: Ruházat-kiegészítő :: Szabadidő :: Ruházat :: Tárca, kulcstartó :: Óra :: Piperecikk :: Elektronika :: Pendrive :: Öngyújtó :: Esernyő :: Étel, ital :: Irodaszer :: Szerszám, közlekedés :: Táska