Céges feliratos konyha ajándékok

Céges feliratos konyha ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Kerámia bögre. 300 ml.

Kerámia bögre, fehér

Kerámia bögre, fehér

Kerámia bögre, fehér megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Kerámia bögre. 300 ml.

Listaár:
364 Ft
Kedvezményes ár:
akár 233 Ft (413 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
47006
Emblémázás:
Bögreemblémázás (B1, B3, B5)
Javasolt emblémázási méret:
ma × 210 × 85 mm
Termékméret:
Ø:8 × 9,3 cm
Súly:
0.35 kg
Csomag:
12 db
Karton:
36 db
Származás:
Kína
Karton méret:
40 × 28 × 41 cm
Karton súly:
12.6 kg
ajándékok feliratos konyha Céges
ajándékok feliratos konyha Céges
ajándékok feliratos konyha Céges
ajándékok feliratos konyha Céges

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Konyha: fa konyhai eszköz :: sörnyitó, dugóhúzó :: evőeszköz, kés :: boroskészlet :: vizesüveg :: üveg, porcelán :: műanyag konyhai eszköz :: fém konyhai eszköz :: konyhai textil :: flaska :: termosz :: acél bögre :: konyhai időmérő :: pohár :: bögre

Az otthon és a munkahely kedvelt helyszíne a konyha. Napközben a munkatársakkal lehet kötetlen beszélgetésbe bonyolódni, miközben kikapcsolódunk egy pillanatra. Az otthon melegének alapja szintén a konyha, ahol készülnek a közös étkezésekre az ételek. Használhatóságuk és az általuk okozott hangulat miatt a konyhai eszközök remek reklámajándékok. Jól szétválasztható termékcsoportjaink közül a kiválasztott reklámajándékot célirányosan ajándékozható személyre szabottan. Jamie Oliver konyhafelszerelések és egyéb minőségi konyhai kiegészítők széles választéka emblémázva személyre szabott reklámajándékként tökéletes ötlet és választás. A Golding Reklámajándék katalógusában ebbe a témakörbe tartozó reklámajándékok kivétel nélkül tökéletesen emblémázható anyagtól függően az összes emblémázási technikával. A tamponnyomás, a szitanyomás, a hímzés és a gravírozás igazán egyedivé varázsolja az ajándéktárgyakat.

További reklámajándék kategóriák: Tárca, kulcstartó :: Táska :: Elektronika :: Ruházat :: Szerszám, közlekedés :: Irodaszer :: Ruházat-kiegészítő :: Étel, ital :: Esernyő :: Mappa, névjegytartó :: Óra :: Pendrive :: Öngyújtó :: Szabadidő :: Írószer :: Piperecikk